1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου)
Η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό στις 02.12 και η συναισθηματικότητα ξεχειλίζει. Είναι γεγονός ότι αυτό που έχεις ανάγκη περισσότερο από ποτέ είναι δημιουργήσεις ονειρικές συνθήκες για εσένα και το ταίρι σου και αυτό θα σε οδηγήσει σε στιγμές έντονης τρυφερότητας και ρομαντισμού μακριά από όλους και όλα. Πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο για να σου τονίσουν ότι έχεις ανοιχτά μέσα σου ζητήματα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις.
Στις 13.12 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας. Τώρα εκφράζεις δυναμικά τις απόψεις σου, καλό είναι βέβαια να είσαι προσεκτικός σε ότι αφορά τον υποκειμενισμό και την διάθεση να παρεξηγείς πράγματα που δεν σε αφορούν.
Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την ίδια μέρα στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου σε ωθεί στο να κλείσεις ζητήματα σε οικονομικό επίπεδο σε σχέση με τρίτους και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει ένταση, άγχος, ανασφάλεια. Καλό είναι να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία την όποια κατάσταση για να κάνεις τις καλύτερες επιλογές για εσένα.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2-11 Δεκεμβρίου)
Με τον Άρη στους Ιχθύς να σε επηρεάζει άμεσα το μεγαλύτερο μέρος του μήνα είναι γεγονός ότι οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες στην καριέρα σου αυξάνονται και αυτό μπορεί να προκαλέσει έντονο άγχος και απολυτότητα στη σκέψη και στη δράση. Χρησιμοποίησε τη μεθοδικότητα και τη ρεαλιστική σου προσέγγιση και να είσαι βέβαιος ότι θα επιτύχεις ότι έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις. Η επιθυμία σου για να εξελιχθείς είναι καταλυτική και μπορεί να σε οδηγήσει στην αναγνώριση.
Στις 07.12 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου καθιστά σημαντική μία νέα αρχή σε όλους τους τομείς της ζωής σου, κυρίως όμως σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες που είναι καθοριστικές για εσένα. Πρόσεχε μόνο τη συμπεριφορά σου και αποφάσεις που πιθανά να πάρεις, αφού το τετράγωνο των Φώτων με τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν σε αφήνει να έχεις ξεκάθαρη κρίση και μπορεί να κάνεις λάθος επιλογές.
Η Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις 17.12 βγάζει όλο σου τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να προσφέρεις συναίσθημα στο σύντροφό σου. Πρόσωπα από το παρελθόν πιθανά να ζητήσουν μία δεύτερη ευκαιρία.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12 – 21 Δεκεμβρίου)
Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από την πρώτη μέρα του μήνα εντείνει την εσωστρέφεια και τη μοναχικότητα που μπορεί να οδηγήσουν σε έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης. Μνήμες από καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο νου και δεν σε αφήνουν να ξεφύγεις, πρόσεξε γιατί το μυαλό σου μπορεί να ταξιδεύει συνέχεια και να υποπέσεις σε λάθη στις καθημερινές υποχρεώσεις που θα σου στοιχίσουν.
Στις 17.12 το εξάγωνο του Άρη από τους Ιχθύς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε γεμίζει δυναμισμό και είναι ξεκάθαρο ότι οι κινήσεις που θα κάνεις σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι τέτοιες που θα οδηγήσουν στην προσωπική σου αναγνώριση. Σημαντικά μπορεί να είναι τα οφέλη σε ότι αφορά τα οικονομικά σου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει μία γενναία αύξηση στο εισόδημά σου.
Στο τέλος του μήνα ο Ερμής στο ζώδιό σου σε βοηθά να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις και τις απόψεις σου με άμεσο τρόπο. Πρόσεχε γιατί ο υποκειμενισμός και ο εγωισμός μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα με τους γύρω σου. Νέες συνεργασίες είναι πολύ πιθανές και θα κληθείς να πάρεις πιθανά δυναμικές αποφάσεις.
Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο Προσωπικό Ωροσκόπιο.

Πηγή: Astrologos.gr