1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 19 – 29 Φεβρουαρίου)

Η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό στις 02.12 εντείνοντας τη διάθεση για ερωτικό παιχνίδι, διασκέδαση, ταξίδια που θα ανανεώσουν τη σχέση σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα απασχολήσουν την προσωπική σου ζωή και πιθανά να προέρχονται από το εξωτερικό ή να σε ωθήσουν να γνωρίσεις μία νέα κουλτούρα. Πρόσεξε γιατί το ερωτικό παιχνίδι μπορεί να πάρει επικίνδυνη τροπή, λόγω της διάθεσης που δείχνεις για… παράλληλες καταστάσεις που θα σε εκθέσουν.

Στις 13.12 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη και είναι ξεκάθαρο ότι η σκέψη και οι συζητήσεις στρέφονται στην καριέρα και πως θα δρομολογήσεις έτσι τις καταστάσεις ώστε να αναρριχηθείς στο επίπεδο που θέλεις. Καλό είναι βέβαια να περιορίσεις την απολυτότητα και την ακαμψία στη σκέψη και να δράσεις περισσότερο με τη λογική και μεθοδική σου προσέγγιση των πραγμάτων.

Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την ίδια μέρα στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα ερωτικής φύσεως και φιλικών σχέσεων που καλώ είναι να οριστικοποιήσεις. Να θυμάσαι ότι η ένταση μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα.

Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!

2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 1 – 10 Μαρτίου)

Με τον Άρη στο ζώδιό σου να σε επηρεάζει άμεσα το μεγαλύτερο μέρος του μήνα σε οδηγεί στο να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου, κυρίως σε ότι αφορά προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Ο δυναμισμός και το πάθος σου εντυπωσιάζουν, καλό είναι βέβαια να περιορίσεις τον εγωκεντρισμό και την επιθυμία επιβολής που δείχνεις για να καταφέρεις να κρατήσεις το καλό κλίμα γύρω σου.

Στις 07.12 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να φέρει ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την καριέρα και την δημόσια εικόνα σου. Είναι επιτακτική ανάγκη να είσαι προσεκτικός σε όποια απόφαση και αν κληθείς να πάρεις, καθώς το τετράγωνο των Φώτων με τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δεν σε βοηθά να δεις ξεκάθαρα την πραγματικότητα και αυξάνει τη νευρικότητα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε καθοριστικά λάθη που θα σου στοιχίσουν.

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις 2.12 σε γεμίζει αισιοδοξία, γοητεία και ανάγκη για να φλερτάρεις και δεν θα χάσεις καμία ευκαιρία για να διασκεδάσεις. Οι νέες γνωριμίες που πιθανά να σου αλλάξουν τρόπο σκέψης και φιλοσοφία είναι πιθανές.

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:

3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 11 – 20 Μαρτίου)

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από την πρώτη μέρα του μήνα δεν είναι βοηθητικός στο να επικεντρωθείς στην καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις που έχεις. Είναι έντονη η εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά την προσωπική σου κοσμοθεωρία, τη φιλοσοφία που σε διέπει, σε ότι αφορά τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και αν αυτός μπορεί να ανταποκριθεί στο πνευματικό επίπεδο που θέλεις. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις γιατί το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθος και να σου στοιχίσουν.

Στις 17.12 το εξάγωνο του Άρη από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε εφοδιάζει με ενέργεια, βούληση και ψυχικό σθένος να κυνηγήσεις όποια νέα ευκαιρία προκύψει στη ζωή σου σε σχέσεις και συνεργασίες. Το πάθος και η διαίσθηση μπορεί να φέρουν σημαντική νέα γνωριμία που θα αλλάξει άρδην τους προσωπικούς σου στόχους.

Στο τέλος του μήνα ο Ερμής στον Τοξότη επικεντρώνει τη σκέψη και τις συζητήσεις στην επαγγελματική σου πορεία. Ευθύνες και υποχρεώσεις που πιθανά να κληθείς να αναλάβεις μπορείς να τις διεκπεραιώσεις μοναδικά, καθώς η λογική και ρεαλιστική σου προσέγγιση δίνει τις ορθότερες λύσεις.

Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο Προσωπικό Ωροσκόπιο.

Πηγή: Astrologos.gr