YΛΙΚΑ

6 ΑΤΟΜΑ / 30’ / ΕΥΚΟΛΟ

10 φέτες καπνιστό σολομό

2 αυγά

1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο

1 φλιτζ. τυρί κρέμα

3 κουταλιές μαγιονέζα

1 κουταλιά χυμό λεμονιού

Λίγο ξύσμα λεμονιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάζετε μπόλικο νερό με λίγο αλάτι και το ζεσταίνετε. Μόλις βγουν οι πρώτοι υδρατμοί τοποθετείτε τα αυγά μέσα και ψήνετε για 10’.

Ακολούθως τα κρυώνετε, αφαιρείτε το κέλυθος και το ψιλοκόβετε.

Επίσης κόβετε σε πολύ μικρά κομμάτια το σολομό.

Σε ένα μπολ ρίχνετε το τυρί κρέμα, την μαγιονέζα, το χυμό λεμονιού, το ξύσμα, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύετε καλά.

Τέλος προσθέτετε το σολομό, τα αυγά και τον άνηθο. Αναμιγνύετε μέχρι όλα τα υλικά να ομογενοποιηθούν.

Συνοδεύετε το κρακερς ή φρυγανίες.

Πηγή: xrysessyntages.com