“Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Στο περιοδικό ENJOY και τη Μαρία Ανδρέου μίλησε ο τηλεοπτικός “Μελέτης» από τις “Άγριες Μέλισσες», Γιώργος Γεροντιδάκης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην εξέλιξη που θα έχει ο ρόλος του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1. Ο Μελέτης, πέρα από τον Κλεομένη, έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη αλήθεια. “Για την Ανέτ, όπως έχουμε δει, ο Μελέτης έχει έναν αόρατο σεβασμό. Μακάρι να είναι όντως η μητέρα του, γιατί αυτό το παλικάρι, από το να εκτελεί εντολές φόνων από τον Δούκα, θα έχει μια καλύτερη τύχη και μοίρα».

“Από την άλλη, σκεφτείτε τι θα γίνει αν ο Μελέτης μάθει ότι είναι γιος της Ανέτ. Θα συνειδητοποιήσει ότι δολοφόνησε τον ξάδερφό του, τον Γιάννο, ότι μαχαίρωσε τον θείο του, ότι έκανε έρωτα με την πρώτη του ξαδέρφη και ότι όλα αυτά ο Δούκας, πέρα από την Πηνελόπη, τα ήξερε και τα άφησε να συμβούν».

Πώς θα αντιμετωπίσει το μυστικό της Ανέτ

“Σκέφτομαι πολλές φορές, ο Μελέτης θα δεχτεί για μάνα του την Ανέτ ή θα της τα πει έξω από τα δόντια που τον παράτησε; Το μυστικό, αν αποκαλυφθεί, θα τον κάνει καλύτερο ή χειρότερο άνθρωπο; Γιατί, αυτομάτως, αυτό που τον κάνει καλύτερο άνθρωπο, η Πηνελόπη και η αγάπη της, θα πρέπει ρεαλιστικά να σταματήσει. Πόσο τραγικά θα είναι όλα αυτά;».

Δείτε ακόμα

Νοσηλεύεται η διάσημη “γιαγιά της ροκ” Μάριαν Φέιθφουλ -Προσβλήθηκε από τον ιό

“Βγάλε επιτέλους τον σκασμό»: Όταν o The Rock “ραπάρει» με την κόρη του… ημίγυμνος

“Γεννήθηκα αγοραφοβική»: Η Άνιστον σε μια εξομολόγηση καρδιάς

“Μου λείπουν τα παιδιά μου»: Η συγκινητική ανάρτηση της Μισέλ Φάιφερ

Πηγή: alphafreepress.gr