Η κορινθιακή σταφίδα ως προϊόν σταφιδοποίησης (μετατροπής δηλαδή, του σταφυλιού σε σταφίδα) είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, σάκχαρα και μικροθρεπτικά συστατικά με ιδιαίτερη αξία για τον ανθρώπινο οργανισμό. Μέρος των φυτικών ινών της σταφίδας αφορά τις λεγόμενες φρουκτάνες, πρεβιοτικά με θετική επίδραση σε πολλούς δείκτες υγείας. [expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»] Ως πρεβιοτικό καθορίζεται κάθε άπεπτο…

The post Αυτή είναι η ελληνική υπερτροφή που είναι φάρμακο, τα ευεργετικά οφέλη appeared first on Trelokouneli.gr.

Πηγή: trelokouneli.gr