Αδιανόητο περιστατικό κακοποίησης παιδιών στον Ασπρόπυργο: Παράτησαν βρέφος στον δρόμο, κλείδωσαν 4 ακόμη παιδιά σε πορτ μπαγκάζ

Απίστευτο περιστατικό κακοποίησης παιδιών στον Ασπρόπυργο, παράτησαν βρέφος στον δρόμο, κλείδωσαν 4 ακόμη παιδιά σε πορτ μπαγκάζ.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες, περαστικοί εντόπισαν τραυματισμένο βρέφος στη μέση του δρόμου στον Ασπρόπυργο, καθώς και τέσσερα ακόμη παιδιά κλειδωμένα σε πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με το MEGA, πριν από δύο μέρες, άνδρας ειδοποίησε την Αστυνομία ότι βρισκόταν στο δρόμο ένα βρέφος, περίπου ενός έτους, το οποίο ήταν παρατημένο.

Οι αστυνομικοί, άμεσα έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι το βρέφος είναι χτυπημένο. Στη συνέχεια, προσπάθησαν να αναζητήσουν τους γονείς του παιδιού, πλησίασαν σπίτι της περιοχής και άκουσαν να κλαίνε μωρά.

Κοιτώντας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπίστωσαν ότι ένα ακόμη παιδί βρισκόταν μέσα στο αμάξι, το οποίο ήταν σε ένα εγκαταλελειμμένο και κλειδωμένο.

Οι αστυνομικοί άκουσαν και άλλα κλάματα και άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, όπου είδαν άλλα τρία παιδιά μέσα σε αυτό κλειδωμένα.

Έπειτα, βρήκαν μία 13χρονη, η οποία είπε ότι οι γονείς των παιδιών της τα είχαν παραδώσει για να τα κρατά και η ίδια τα κλείδωσε στο αυτοκίνητο. Τα παιδιά διακομίσθηκαν στο Παίδων και συντάχθηκε δικογραφία.

Πηγή: dikaiologitika.gr