Ένα από τα θύματα του επεισοδίου

Μια διαμαρτυρία της Ομάδας Δράσης κατά του αεροδρομίου στο Καστέλι κατέληξε τελικά σε επεισόδιο στο Αρκαλοχώρι με πρωταγωνιστή αντιδήμαρχο του δήμου Μινώα Πεδιάδας και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το καρναβάλι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα Γάλλων και ντόπιων προσπάθησαν να παρελάσουν στο καρναβάλι με πλακάτ κατά του αεροδρομίου. Οι διοργανωτές τους εμπόδισαν με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι πρώτες αψιμαχίες… Η Ομάδα Δράσης, τα μέλη της οποίας ήταν ντυμένοι…δέντρα, δεν το έβαλε κάτω και κινήθηκαν στη συνέχεια παράλληλα με ομάδα του καρναβαλιού. Τότε ήταν που άναψαν τα αίματα και ξεκίνησε ο καυγάς με πρωταγωνιστή αντιδήμαρχο του δήμου Μινώα Πεδιάδας ο οποίος πιάστηκε στα χέρια με τους διαδηλωτές. Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να τους χωρίσει και όλοι στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα.

Το πλακάτ της…οργής!

Ακόμα δεν έχει γνωστό αν υποβλήθηκαν μηνύσεις και αν από το δήμο Μινώα Πεδιάδας επέστρεψαν στην Ομάδα τη φωτογραφική μηχανή που τους άρπαξαν από τα χέρια πιστεύοντας ότι “έγραφαν» το επεισόδιο!

The post Η διαμαρτυρία για το αεροδρόμιο Καστελίου έγινε καυγάς με πρωταγωνιστή αντιδήμαρχο στο καρναβάλι Αρκαλοχωρίου! appeared first on iNotos.gr.

Πηγή: inotos.gr