μελλοντολόγος

3 Όψεις που θα σας οδηγήσουν στο συναισθηματικό ασυνείδητο .

3 Όψεις : Σύνοδος Ήλιου/ανάδρομου Ερμή (09,44 μοίρες Καρκίνου) .

Όταν ο Ήλιος κάνει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, ξεκινά ένας νέος κύκλος του Ερμή, που ξεδιπλώνεται μέχρι την επόμενη σύνοδο Ήλιου/ανάδρομου Ερμή (περίπου 4 μήνες από τώρα).

Μπορεί να παρατηρήσετε κάτι νέο ή διαφορετικό στους τομείς της ευαισθητοποίησης, των συζητήσεων και των πληροφοριών . Η κατανόησή σας για όλα αυτά, θα εξελιχθεί σε όλη τη διάρκεια του επόμενου κύκλου του Ερμή.

Αυτό μπορεί να ανακοινωθεί μπορεί και όχι….από ένα αναγνωρίσιμο γεγονός ή μια εμπειρία- αν και για μια ή δύο μέρες η συνείδησή σας μπορεί να αλλάξει. Οι σκέψεις και η ψυχική σας συγκέντρωση μπορεί να κάνουν μια βουτιά στο ασυνείδητο, να γίνουν ασυνήθιστα σκοτεινές ή ίσως να εξελιχθούν σε υπέρ- συνείδηση . Να γίνουν ξαφνικά σαφείς και διαυγής (και στη συνέχεις να επιστρέψουν στη συνηθισμένη ανάδρομη ομίχλη του Ερμή).

Μπορεί να εμφανιστούν τώρα, νέες αντιλήψεις ή προοπτικές για όσα έχουν ξεδιπλωθεί σε όλη τη διάρκεια του ανάδρομου κύκλου… ή μπορεί μια ανεφάρμοστη στάση ή αντίληψη αυτών των γεγονότων, να καταρρεύσει κάτω από το φως νέων πληροφοριών.

Αυτή η αλλαγή στην ευαισθητοποίηση θα μπορούσε να είναι προφανής ή αμυδρή, ξαφνική ή σταδιακή. Σίγουρα όμως αυτή η διέλευση, σηματοδοτεί μια καμπή στον ανάδρομο κύκλο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/07 – DESTE Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Ιουλίου

Σηματοδοτεί επίσης μια στιγμή που συχνά η συνείδησή σας θα προχωράει περισσότερο υπόγεια για το υπόλοιπο της ανάδρομης περιόδου…. γεγονός που θα σας δυσκολέψει να λειτουργήσετε αντικειμενικά και ορθολογικά στον έξω κόσμο.

Επομένως, περάστε λίγο χρόνο με το διαισθητικό, μη ορθολογικό μέρος του εγκεφάλου σας – γράψτε τα όνειρά σας, βυθιστείτε στη μουσική και την τέχνη, ακούστε πώς μιλάτε στον εαυτό σας στο μυαλό σας και αφιερώστε λίγο χρόνο για να παρατηρήσετε το περιβάλλον σας. Αυτά τα πράγματα μπορούν να προκαλέσουν τη διανοητική σας δημιουργικότητα και εφευρετικότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

3 Όψεις : Ήλιος εξάγωνο Ουρανός (09,52 μοίρες Καρκίνου / Ταύρου)

Είστε πιο ανοιχτοί από το συνηθισμένο απέναντι στον αυθορμητισμό, τις εκπλήξεις και τον αυτοσχεδιασμό. Η αίσθηση του χιούμορ και της διασκέδασής σας, συντονίζονται καλύτερα μ’ αυτή τη διέλευση, όπως και η ικανότητά σας να ξεφεύγετε από τις παλιές παρωχημένες συνήθειες.

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να πειραματιστείτε με κάτι, που είναι εκτός του χαρακτήρα σας. Στην πραγματικότητα, μπορεί να σας εκπλήσσει το πόσο εύκολο είναι να ξεφεύγετε από τη συνηθισμένη ρουτίνα σας.

Τόσο πολύ μάλιστα, που καλό είναι να είστε προσεκτικοί και όχι απερίσκεπτοι, με αυτήν τη διέλευση. Απλά διασκεδάστε και προσπαθήστε να είστε καινοτόμοι!

κρυσταλλομαντεία

Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι θέλετε τα πράγματα να είναι αυθόρμητα, φρέσκα και ασυνήθιστα .

Οχι δύσκολα, για να μην αισθάνεστε ανήσυχοι και δυσαρεστημένοι με την καθημερινότητά σας, αυτή τη στιγμή.

Να θυμάστε όμως, πως αν προσπαθήσετε να προγραμματίσετε τον αυθορμητισμό, θα χαθεί ο σκοπός της άσκησης.

Και αν ψάχνετε για κάτι καινούργιο αλλά δεν φαίνεται να βρίσκετε κάτι ικανοποιητικό, δοκιμάστε να σκάψετε λίγο πιο βαθιά μέσα σας, για να δείτε τι σας οδηγεί σ’ αυτή την πείνα.

Θα μπορούσατε να βρείτε μερικές εκπληκτικές απαντήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

3 Οψεις : ανάδρομος Ερμής τετράγωνο Χείρωνας (09,23 μοίρες Καρκίνου / Κριού)

Η διανοητική εστίαση και οι αντιλήψεις σας, μπορεί να φαίνονται λίγο τεταμένες αυτήν τη στιγμή. Μπορεί να βρεθείτε σε μια διαρκή πάλη αναποφασιστικότητας που πηγάζει από το δίλημμα να βλέπετε το ποτήρι “μισό άδειο» αντί για “μισό γεμάτο».

Μπορεί να είναι δύσκολο να παραμείνετε αντικειμενικοί και ισορροπημένοι, αλλά δουλεύοντάς το, θα μπορούσατε να βρείτε μια νέα πνευματική εστίαση που θα σας προσφέρει αυξημένη σαφήνεια. Μπορεί να είναι δελεαστικό να γίνει κάποιος κυνικός, για να μπορέσει ν’ αντιμετωπίσει μια κατάσταση που δε μοιάζει νικηφόρα.

Από την άλλη πλευρά, αυτή η διέλευση θα μπορούσε να φέρει μια “κρίση επούλωσης» για την ψυχολογία σας .

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/07 – DESTE Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Ιουλίου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σας αναγκάζει να αποκτήσετε καλύτερη αντίληψη για τις ιδέες, την επικοινωνία και το πλαίσιο του νου…. που ήταν προβληματικές μέχρι τώρα για σας.

Αντί να φτάσετε στα άκρα (ελπίζοντας ότι αυτή η τακτική θα ξεκαθαρίσει το δρόμο μπροστά σας), θα βοηθήσει περισσότερο αν μπορέσετε να κάνετε μερικά βήματα πίσω και επιτρέψετε τη συνύπαρξη όλων των αντικρουόμενων και εκτός συγχρονισμού, στοιχείων – δημιουργικό παράδοξο.

Αν έχετε αρνηθεί κάτι, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημείο καμπής που σας επιτρέπει να αντιμετωπίσετε την περίπλοκη πραγματικότητα της κατάστασής σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

The post 3 Όψεις που θα σας οδηγήσουν στο συναισθηματικό ασυνείδητο appeared first on ζώδια.

Πηγή: Astro-live.gr