«Αντίο» στον επικοινωνιακό και ιδιαίτερα χαρισματικό απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα είπαν μέσω ενός συγκινητικού βίντεο σταρ του Χόλιγουντ, αθλητές αλλά και τραγουδιστές.
Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, ο Τομ Χανκς, η Έλεν ντι Τζένερις, ο Κόμπι Μπράιαντ, ο Τζον Λέτζεντ αλλά και ο Σάμουελ Τζάκσον ήταν λίγοι μόλις από τους διάσημους που θέλησαν να μοιραστούν με τους Αμερικανούς την αγαπημένη τους στιγμή από την προεδρία του Μπαράκ Ομπάμα.
«Δεν είχα κλάψει ποτέ για εκλογικό αποτέλεσμα» λέει στο βίντεο ο τραγουδιστής Τζον Λέτζεντ, που θυμήθηκε την εκλογή του πρώτου μαύρου προέδρου των ΗΠΑ.
«Όταν ήμουν στα Ηνωμένα Έθνη και άκουσα τον πρόεδρό μας να λέει ότι η κλιματική αλλαγή είναι το πιο σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει τόσο αυτή όσο και οι επόμενες γενιές, ήταν πραγματικά πηγή έμπνευσης» είπε με τη σειρά του ο ηθοποιός Λεονάρντο ντι Κάπριο.
«Είσαι καλός χορευτής!» είπε με το γνωστό χιούμορ της η Έλεν ντι Τζένερις, που παράλληλα σχολίασε την εμπειρία της με την Μισέλ Ομπάμα.
Ο Σάμουελ Τζάκσον δήλωσε ότι η «αγαπημένη» του στιγμή ήταν όταν πέρασε ο νόμος για το Obamacare: «Έχω συγγενείς που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν για την ιατροφαρμακευτική τους αγωγή».
Ο Τομ Χανκς «ξεχώρισε» την πολιτική του Ομπάμα στην Κούβα.
Ιδιαίτερα συγκινητικά ήταν και τα σχόλια μικρών παιδιών για τον Μπαράκ Ομπάμα, που τόνισαν ότι αισθανόντουσαν ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν έμπνευση, είδωλο αλλά και ένας άνθρωπος που μπορούσε να πιάσει τον «παλμό» τους.

Πηγή: e-thessalia.gr