Ο μουφτής της Μόσχας μέλος του κοινωνικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας της Ρωσίας ο Albert Karganov, υπογράμμισε ότι δέχθηκε κατά την τελευταία του επίσκεψη στη Δαμασκό μια πρόσκληση που απευθύνεται από τον υπουργό των Βακουφίων Mohammad Abdel Sattar al-Sayyed, στον πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλο να επισκεφθεί τη Συρία και την ιστορική πόλη της Maaloula.

Σε μια δήλωσή του που έκανε στη Μόσχα ο μουφτής Karganov γνωστοποίησε ότι πρόσφατα επισκέφθηκε τη Συρία στα πλαίσια μιας αντιπροσωπείας ρώσων θρησκευτικών αξιωματούχων και συνάντησε υπευθύνους και θρησκευτικές προσωπικότητες και επισκέφθηκε και την πόλη Maaloula που απελευθερώθηκε από τους τρομοκράτες.

Ανέφερε ότι το Κοινωνικό Συμβούλιο της Ρωσικής Ομοσπονδίας με την υποστήριξη της κοινωνίας πολιτών και των αντιπροσώπων των θρησκειών της Ρωσίας μελετά το θέμα της συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας για αποστολή στη Συρία. sana 9.1.17

Σημειωτέον ότι πρόσφατα επισκέφθηκε τη Συρία ο πατριάρχης της Αρμενικής Εκκλησίας που πήγε και στο Χαλέπι.

dimpenews

The post Ήρθε η ώρα …..Ο πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος δέχθηκε πρόσκληση να επισκεφθεί τη Συρία και τη Μααλούλα. appeared first on Triklopodia.

Πηγή: triklopodia.gr